Trestjernes

Nye og etablerte politikere for Venstres tress i kommunestyret 2011-2015

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Lars Petter Hegglund, Åsnes

Foto: A.Hovstø

Åse Lund Støen og Svein Sjølie var forhåndskumulert og ble innvalgt på Venstrelista i Åsnes.
Av de ukumulerte var det sittende ordfører Lars Petter Heggelund (6.plass), som tok den tredje faste plassen til kommunestyret med 131 ekstra personstemmer og 71 slengere, bare slått av Åse Lund Støens 135 personstemmer, Senterpartiets Ørjan Bues 136 personstemmer og Arbeiderpartiets Frank Willy Bjørneseths 194 ekstra personstemmer.
Følgende ble valgt som vararepresentanter for Venstre (i stigende rekkefølge); Ove Johnny Strømberg (4.plass), Mari Skybak (3.plass), Peter Lund (10.plass), Helge Lars Vikjord (8.plass) og Anne Elisabeth Aandstad (11.plass).
Venstrefolk er tydeligvis populært virke i Åsnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**