Gunvald Ludvigsen

Gunvald Ludvigsen (62) er leiar i Eid Venstre og arbeider til dagleg som administrasjonssjef på Nordfjord Psykiatrisenter. Han var ordførar i Eid 2003-05 og Stortingsrepresentant for Venstre 2005-09. Han var i denne perioden Venstres helsepolitiske talsmann og sat i Helse- og omsorgskomiteen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Gunvald Ludvigsen

Foto: Marta Kvikne

Gunvald Ludvigsen er 62 år, utdanna sosialøkonom og kjem frå Leirfjord i Nordland. Han flytta til Eid i 1983 og har sidan mellom anna vore rådmann i Eid, banksjef i DnB og direktør ved Nordfjord sjukehus i perioden 1993-2003.

Gunvald Ludvigsen vart vald inn i det nye kommunestyret i Eid ved kommunevalet 2011 frå ein sisteplass på Venstre-lista, med flest personstemmer og “slengarar” av alle på lista med unntak av listetopp Alfred Bjørlo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**