Ber om regjeringsavklaring om oljesand

– Vi må få avklart hva som egentlig er Norges forhold til EUs klimapolitikk og hva regjeringen egentlig står for, sier Venstreleder Trine Skei Grande i følge Aftenbladet. Hun tar uttalelsene til olje- og energiministeren opp i Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Trine Skei Grande på KinoKino

Foto: Tormod Rossavik

I løpet av uka venter hun svar på sitt skriftlige spørsmål til miljøminister Erik Solheim (SV) om han kan stå inne for de kontroversielle uttalelsene til Moe. Under sitt besøk i Canada i forrige ga Borten Moe uttrykk for motstand mot deler av drivstoffdirektivet til EU og sa at oljesand er nødvendig for å dekke framtidas energibehov.

– Vi må spille på lag med EU hvis vi skal klare å nå klimamålene, og i et slik perspektiv beveger Ola Borten Moe seg baklengs inn i framtida, sier Grande.

Les saken i Aftenbladet her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**