Lysløypa i Urheia på plass til helgen

I løpet av fredagen kommer de resterende lampene på plass og da er lysløypa i Urheia klar til å tas i bruk sier representanter fra Nettpartner. Samtidig er arbeidet med å rive den gamle bua ved Barbulivannverjet godt i gang og da varer det ikke lenge før de foreløbig siste brikkene kommer på plass.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Til helgen skal lysløypa i Urheia være ferdig til bruk.

Til helgen skal lysløypa i Urheia være ferdig til bruk.
Foto: Jan Einar Henriksen

Leder i Risør Venstre, Jan Einar Henriksen har lenge ivret for at Urheia skal rustes opp til å bli et sentrumsnært friområde med ulike aktiviteter for folk i alle aldre og kondisjon.

Ser vi investeringene i en større sammenheng er det avsatt ubetydelige beløp til oppgradering av det unike kultur- og rekreasjonsområdet Urheia, sett i forhold til hva vi får igjen i trivsel og positive opplevelser sier Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**