Rebekka Borsch innstilt som 2. vara til sentralstyret

Buskerud Venstre får etter alt å dømme plass i partiets sentrale organer. Røyken Venstres Rebekka Borsch er av Venstres valgkomite innstilt som en av fire direktevalgte landsstyremedlemmer, som også er varamedlemmer av partiets sentralstyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Rebekka Borsch

Rebekka Borsch
Foto: privat

Venstres ledertrio og store deler av det sittende sentralstyret tar gjenvalg, men med seg får ledelsen en rekke nye navn. Fylkesleder Rebekka Borsch er ifølge valgkomiteens innstilling satt opp som 2. vara til sentralstyret, 1. vara er Abid Q. Raja.

– Det er en stor tillitserklæring fra partiet at de ønsker meg inn som direktevalgt medlem av landsstyret, sier lederen i Buskerud, Rebekka Borsch. Jeg ble veldig glad over å bli spurt, og jeg takket selvsagt ja til denne spennende og viktige oppgaven.

Det endelige valget skjer på Venstres landsmøte på Fornebu 13.-15. april.

Les mer om valgkomiteens innstilling her

Les mer om Rebekka Borsch her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**