Venstre tar opp fremdriften på Drøbak Gjestehavn

-Det spiller ingen rolle om Alexander Stein driver sitt konsept for servering på Drøbak Gjestehavn som et AS eller et enkeltmannsforetak, mener Venstres Erik Lundeby.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I Amta 18.1.2012 blir det kjent at valgte driver av serveringen på Drøbak gjestehavn, Alexander Stein, har trukket seg. Det går frem av oppslaget at det ennå ikke er inngått noen endelig avtale om drift, og at bruddet skyldes at kommunen skal ha stilt krav om en bestemt selskapsform for driver, altså at det skal drives med personlig ansvar (enkeltmannsforetak), ikke som aksjeselskap.

Erik Lundeby

Foto: Ivar Ruud Eide

-Vi i Venstre er svært forundret over at dette ikke er i orden for lenge siden, og særlig at kommunen legger seg opp i hvordan den som får leie serveringslokalene organiserer sin virksomhet, sier Lundeby

Det sittende kommunestyret er det tredje som jobber med utvikling av den tidligere Noroltomta til Drøbak Gjestehavn. I sommer ble havnen tatt i bruk, og sist helg kom skøytebanen på plass. Nå gjenstår serveringsstedet for å få full virksomhet i anlegget.

-Det er svært uheldig dersom full drift av anlegget ikke kommer i orden til denne sesongen slik det opprinnelig lå til rette for, sier Lundeby, som mener rådmannen må orientere formannskapet om status og fremdrift i forhandlingene om servering i Drøbak Gjestehavn, slik at Formannskapet kan bidra til avklaring av de punktene som har skapt forsinkelser og konflikt.

Venstre har bedt ordføreren sette opp dette som sak til Formannskapsmøtet 1.2.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**