Et paradis for alle. Hele livet

Line Granjord Paulsen om Å FLYTTE HJEM: Blant utflyttede Risørfolk, finnes en stadig drøm om å flytte tilbake. Jeg fikk drømmen oppfylt i 2009! En mer aktiv og målrettet «rekruttering» blant dem med røtter i Risør, vil gi resultater. Og når de først kommer, må vi sørge for en varm og inkluderende velkomst.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bli medlem i Risør Venstre du også!

Bli medlem i Risør Venstre du også!
Foto: Runar Nes

Line om OMSORG: Risør skal være et paradis for alle — hele livet. Kommunen har brukt store ressurser på å styrke omsorgen for eldre og syke. Frydenborgsenteret er blitt symbolet for satsingen. Men på det aller siste stykket av livsveien, er det noen som lider. Det minste vi kan gjøre er å lindre smerten deres. Derfor vil jeg jobbe for å etablere en ny, smertelindrende avdeling på Frydenborgsenteret.

Les her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**