Kultur gir god næring

Maria Aspesæter OM KULTUR SOM NÆRING: Noen ganger får vi inntrykk av at vi må velge mellom kultur og næringsinteresser. Det er feil. Risørs fantastiske kulturengasjement er en inspirator for alle næringsvirksomheter. Men jeg mener også at deler av kulturaktivitetene i enda større grad kan kommersialiseres og bli en viktigere inntektskilde for byen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bli med på Venstres team du også - bli medlem nå!

Bli med på Venstres team du også – bli medlem nå!
Foto: Runar Nes

Maria OM EVENTYR: Jeg er gründer og vet mye om hva som kreves av dem som ønsker å realisere gode ideer. Risør trenger ny næringsvirksomhet — da må vi ta vare på de små gründerne som kan skape store eventyr!

Les mer her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**