Skolen gir fremtiden form og farge

Steinar Gundersen om LÆRING OG KOMPETANSE: Skolen er kunnskapsformidler nummer én. Derfor er den med på å forme fremtiden for barn og unge. Med lang fartstid som faglærer og rådgiver, vet jeg at ansvaret er krevende og stort. Vi kan derfor aldri slutte å utvikle skolen. Lærernes kompetanse, både faglig og sosialt, er avgjørende for å kunne tilrettelegge for den enkelte elev.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bli medlem i Risør Venstre du også!

Bli medlem i Risør Venstre du også!
Foto: Runar Nes

En god skole er også et konkurransefortrinn om vi skal tiltrekke oss innflyttere.

Steinar om LOKALT INNHOLD I SKOLEN: Vi lever i en naturperle bestående av hav og fjord, skog og vann. Derfor burde det være en selvfølge at skolen formidler kunnskap og kompetanse som berører miljø og natur — til lands og til vanns.

les mer her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**