Sommerstemning året rundt!

Willy Thorsen om ARBEID I SENTRUM: Vi er små, men vi utgjør den viktige, hverdagslige fellesarenaen — sommer som vinter: Butikkene og detaljhandelen i kvartalene rundt havna i Risør. Jo da, jeg er leder av Risør Handelsstandsforening, men jeg snakker ikke bare for min syke mor.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bli medlem i Risør Venstre du også!

Bli medlem i Risør Venstre du også!
Foto: Runar Nes

For å overleve, er de små butikkene i Risør sentrum avhengige av at annen næring lykkes — hvor enn det måtte være i kommunen.

Willy om SOMMER-RISØR: «Risør lever av sommeren», sier mange. Ja, for oss kjøpmenn er sommersalget selvsagt avgjørende. Men likevel: Sommeren er kort. Vinteren er lang. Vinterhandelen avgjør årsresultatet. Risør kan ikke få sommer hele året, men vi kan gjøre den litt lengre. Og helt sikkert:

Vi kan skape sommerstemning året rundt!

Les mer her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**