Skei Grande til angrep på helseministeren

En engasjert Venstre-leder Trine Skei Grande gikk til angrep på helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen under sin tale til Østfold Venstres fylkesårsmøte lørdag. – Det er ikke bra nå helseministeren uttaler «dette mener jeg ingenting om» når hun får spørsmål om de 23 unge livene som gikk tapt i én park i Bergen på et år!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Trine Skei Grande på besøk på Østfold Venstres fylkesårsmøte.

Trine Skei Grande på besøk på Østfold Venstres fylkesårsmøte.
Foto: CHL

– Når Regjeringen kun har fokus på de sykdommene med store pressgrupper bak seg, så er vi i Venstre opptatte av de som faller utenfor, talte Skei Grande – Vi må ta ansvaret for at de som sliter med rus, de som sliter innenfor barnevernsystemet og de som er på siden av samfunnet på grunn av barnefattigdom.

Venstrelederen mener dette er en av de største forskjellene mellom Venstre og Arbeiderpartiet. – Vi i Venstre er ikke så opptatte av «millimeterrettferdigheten» blant oss vanlige borgere som har det bra. Om Stein Erik Hagen kjøper seg et apparat for prostatakreften sin så er det helt greit, for det viktigste er at alle får den hjelpen de trenger. Vi i Venstre vil aldri si «dette mener jeg ingenting om» når det er en gruppe på utsiden av samfunnet som har et problem. Selv de som er lengst nede på samfunnets rangstige er like mye verdt og derfor må vi sette oss inn i deres problemer og utfordringer også, avsluttet Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**