Innfører studentrabatt

Halden Venstre har innført student- og ungdomsrabatt på alle kulturarrangementer som får kommunal støtte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: Helge Eek

Per Magnus Finnanger Sandsmark skriver:
Politikk handler ikke bare om store dyre ting, det handler også om gode praktiske løsninger for å gjøre livet litt bedre for haldenserne. Torsdag 9. februar foreslo Venstre at alle kulturaktiviteter som får kommunal støtte skal gi rabatt til studenter og ungdom. Det ble enstemmig vedtatt. Det er viktig at vi gjør byen vår mer tilgjengelig for studenter, slik at flere av disse blir boende i Halden og bruker tilbudene vi har her. Jeg har tro på at studentrabatter vil gjøre det lettere å oppsøke gode opplevelser i Halden.

Per Magnus Finnanger Sandsmark (Venstre)
Leder, Hovedutvalg for kultur, idrett og mangfold

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**