Familiens hus må etableres

Det er i alles interesse å etablere Familiens Hus skriver Venstres Geir Helge Sandsmark i dette innlegget der han også forsikrer at Venstre jobber like iherdig for forbedring av kommunen nå som da vi var i opposisjon

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I et innlegg i HA 5 februar antyder Per Kristian Dahl at min anmodning til kontrollutvalget om å undersøke hva som har stoppet etableringen av familiens hus skulle være en årsak til at denne saken stopper. Dette er ikke riktig.

Psykisk helse

Foto: Microsoft

Som Dahl er kjent med, har etableringen av Familiens Hus stoppet opp fordi det ikke foreligger nødvendige tillatelser til bruksendringer. Uavhengig av tidligere standpunkter om lokalisering er det nå helt klart i alles interesse å etablere dette senteret i tråd med tidligere vedtak. Dette er bakgrunnen for at jeg har bedt kontrollutvalget om å se på hvorfor dette har stoppet opp og hva som eventuelt kan bedres i kommunens rutiner for å unngå lignende problemer i denne og andre saker.

Kontrollutvalgets leder og sekretær har allerede besvart min henvendelse der de sier at utvalget vil se på denne i neste møte, 14. mars.

Jeg kan ikke se at dette skal bety ekstra arbeid for administrasjonen eller på annen måte bidra til ytterligere forsinkelser i saken. Til slutt kan jeg forsikre om at vi i Venstre jobber like iherdig for forbedring av kommunen nå som da vi var i opposisjon.

Geir Helge Sandsmark
Gruppeleder for Venstre i kommunestyret

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**