Gruppemøte i fylkestingsgruppen

Nord-Trøndelag Venstres fylkestingsgruppe avholder gruppemøte mandag 16. april klokken 18.00. Møtet er åpent for alle medlemmer av Venstre og Unge Venstre i Nord-Trøndelag. Møtet foregår på Venstres kontor i Håkkagata 1 på Steinkjer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Sakene som skal opp til behandling i fylkestinget er blant annet strategi for kompetanse i videregående opplæring, årmelding for Nord-Trøndelag fylkeskommune og Rapport regionalt utviklingsprogram. Se hele saklisten her.

Fylkestingsgruppen!
Her finner du en oversikt over hvem som representerer Venstre i fylkestinget.

Bli med og påvirk!
Her finner du en oversikt over hvordan du som medlem av Venstre kan påvirke fylkestingsrepresentantenes arbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**