Britt Giske Andersen direktevalgt medlem til landsstyret i Venstre!

På landsmøtet ble Britt Giske Andersen fra Giske, direktevalgt til landsstyret fra Møre og Romsdal. Der møter hun sammen med fylkesleder, Helge Hamre, noe som gjør at Møre og Romsdal blir godt representert i Venstres landsstyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Britt Giske Andersen

Foto: Ove Paulsen

Dette gir Møre og Romsdal en unik sjanse til å kunne påvirke i Venstres politikk frem mot stortingsvalget i 2013 og vi skal benytte anledningen godt, sier nyvalgt medlem Britt Giske Andersen. Møre og Romsdal vokser som fylkeslag og vi har siste årene jobbet knallhardt med organisasjonsbygging og å styrke dialogen mellom lokallagene og Venstre sentralt.
Dette har gitt resultat og Møre og Romsdal har blitt lagt merke til.

På landsmøtet møtte MRV med 14 delegater, rekordstort. Delegatene brukte bl.a. anledningen til å snakke reiseliv i forbindelse med Trond Giske sin reiselivsstrategi — Destinasjon Norge, samferdsel og velferd.

Se ellers her for mer informasjon om de politiske sakene på Venstres landsmøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**