Delegatene på Landsmøte 2012

Her er delegatene fra Møre og Romsdal Venstre som møtte på landsmøtet 2012. Vi var ialt 14 delegater. Alle gjorde en veldig god jobb og representerte vårt fylke på en positiv måte. Mange entret talerstolen i plenum, og alle var aktive i diskusjoner i plenum og i seksjonene der de politiske uttalelsene ble behandlet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Delegatene Møre og Romsdal LM 2012

Foto: Helene Z. Skulstad

På bildet sees fra venstre:

Britt Giske Andersen (Giske), Kirsti Dale (Ålesund), Frøydis Austigard (Molde), Olbjørn Kvernberg (Molde), Martin Kjøbstad (Vestnes), Britt Dagny Nikolaisen (Giske),
Mads Andreas Utvik (Skodje), Steffen Falkevik (Ålesund), Pål Grødahl (Ulstein), Tove Norøm Rokstad (Smøla), Eva Fjørtoft (Sandøy), Helge Hamre (fylkesleder MRV/Volda), Ragnhild Helseth (nestleder MRV/Kristiansund).

Gunn Berit Gjerde ( fylkesvaraordfører/Hareid) var desverre reist da bildet ble tatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**