Braseth-Ellingsen innstilt blant topp fem

Nominasjonskomiteen i Østfold Venstre har lagt fram sin foreløpige innstilling, og leder for Fredrikstad Venstre Per E. Braseth-Ellingsen er innstilt som en av fem toppkandidater.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Per E. Braseth-Ellingsen

Foto: Tommy Ødegaard

Braseth-Ellingsen er en av fem toppkandidater som nominasjonskomiteen skal rangere etter et presentasjonsmøte i Sarpsborg lørdag 12. mai. Deretter vil den endelige listen vedtas av nominasjonsmøtet som finner sted lørdag 9. juni, også i Sarpsborg.

Braseth-Ellingsen er fornøyd med å bli vurdert som en av toppkandidatene:

– Dette viser at den jobben jeg gjør settes pris på, så får det bli opp til nominasjonsmøtet å avgjøre om jeg er den beste kandidaten til å løfte Østfold Venstre inn på Stortinget på direktemandat for første gang siden 1924.

– På presentasjonsmøtet neste lørdag kommer jeg til å legge vekt på Venstres løsninger for Østfold som jeg vil kjempe for som førstekanidat: for å bygge ut dobbeltsporet, for å bedre vilkårene for næringslivet, og for å løfte skolene våre.

– Jobben jeg gjør til daglig med næringsliv og gründere i Indre Østfold, kombinert med min base i Fredrikstad, vil gi Østfold Venstre de beste muligheter til å drive en samlet valgkamp for hele fylket. Nøkkelen til å vinne et mandat ligger i Fredrikstad og Sarpsborg. Jeg har de beste forutsetningene for å løfte oppslutningen i disse kommunene.

Les nominasjonskomiteens foreløpige innstilling her: Innstillingen

Les mer om hvorfor Braseth-Ellingsen ønsker å bli førstekandidat her og her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**