Kunstgress på Elvetangen i Hakadal

– Vi har bevilget 2 mill kr til nye idrettsanlegg, så dette er en gladnyhet for idretten i Nittedal. Nå blir det kunstgressbane på Elvetangen i Hakadal, sier varaordfører Inge Solli (V)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Nittedal kommune og Nittedal idrettsråd har en avtale om at kommunen skal vurdere å bevilge penger til idrettsanlegg hvert år. Idrettsrådet prioriterer på vegne av alle idrettslagene, og det gjør det lettere for kommunestyret å fatte gode vedtak som har støtte i det lokale idrettslivet.

 Venstre støtter det lokale idrettslivet i Nittedal.

Venstre støtter det lokale idrettslivet i Nittedal.

Banen ferdig i 2013
Kunstgressbanen på Elvetangen skal ligge rett ved Hakadal ungdomsskole, og Hakadal idrettslag er ansvarlig for å få bygd den nye kunstgressbanen. Men en drøy mill kr fra kommunen er nå dette anlegget fullfinansiert.
– Jeg setter stor pris på det gode samarbeidet kommunen har med idrettsrådet, og har stor tro på at fotballinteressen i Hakadal kommer til å vokse betydelig som følge av den nye kunstgresbanen. Jeg regner med at anlegget kan stå ferdig i løpet av 2013, sier Solli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**