Denne helgen arrangeres Venstres landskonferanse

Den foregår på hotell Bristol i Oslo. Hovedtema lørdag er “En skole for kunnskap og like muligheter”. Søndag er det arbeid med stortingsvalgprogrammet 2013, organisasjonsarbeid og valgkamp som er tema. En rekke eksterne og interne innledere kommer. Kommer du?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Blant innlederne er klasse 10B-lærer Harald Ødegaard (NRK), Abelias Paul Chaffey, Utdanningsforbundets Mimi Bjerkestrand, Elevorganisasjonens Axel Fjeldavli, Thomas Nordahl fra Høgskolen i Hedmark, og selvsagt en rekke av Venstres egne politikere inkludert Trine Skei Grande og den nye generalsekretæren, Trond Enger.

Søndag arrangeres det nettverksbygging, med en rekke parallelle seminarer. Også i forbindelse med utarbeidelsen av nytt stortingsvalgprogram holdes det parallelle seminarer om ulike temaer; samferdsel, miljø, næring, velferd, og demokrati.

Du finner hele programmet for Venstres landskonferanse her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**