Stemmelokale på vgs: Forslaget brer seg som ringer i vann!

Forslaget fra Eidsvoll Venstre omå opprette valglokale for forhåndsstemming på de videregående skolene er også tatt opp av Nes Venstre, og Akershus Venstre. Idag har fylkestingsgruppen fått store oppslag i Romerikes blad (RB) om forslaget – og mange er positive.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Det er et stort intervju med varaordfører i Skedsmo, Boye Bjerkholt (V) og Siri Engesæth fra fylkestingsgruppen. Også Knut Bakkehaug fra Eidsvoll Venstre er intervjuet – siden det var Eidsvoll Venstre som først tok opp saken.

Tidligere generalsekretær i Unge Venstre (m.m!), Eva Kvelland har tatt opp forslaget i Kristiansand. Blir sannsynligvis behandlet i november, melder hun på Facebook. Chriss Madsen melder på samme forum at forslaget også fremmes i Rælingen.

Både AUF og Unge Høyre i Akershus er positive, og det samme er elever avisen har intervjuet. Tidligere har Akershus SU meddelt på Twitter at de synes forslaget er godt.

Også valgforsker Svein Tore Marthinsen fra Jessheim er positiv til forslaget, ifølge Romerikes blad. Marthinsens blogg kan du lese her.

Interpellasjonen fra Venstres fylkestingsgruppe skal behandles mandag 29.oktober.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**