Gågata i Sandvika — i veien for hvem?

Politikerne har nylig vedtatt et kostbart prøveprosjekt som skal åpne gågata i Sandvika for biltrafikk. Dette er stikk i strid med hva andre byer og tettsteder velger å gjøre når de ønsker liv og røre i et sentrumsområde.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Sandvika gågaten

Foto: Odd Roar

Må det biltrafikk til for å skape et yrende sentrumsmiljø og travelt næringsliv? Hvem står bak dette initiativet og hvilke interesser har de? Hva med alternativene? Vi spør gårdeiere, politikere, byråkrater og arkitekter — og deg!

Kom – Bli klokere – Bli hørt!

Dialogmøte:
Tid: tirsdag 6. november, kl. 18.00
Sted: i kommunegården Sandvika.
Ingen påmelding nødvendig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**