Årsmøte og Strategimøte, i Vigmostad

Samlingen i går i Prestegården i Vigmostad var absolutt vellykket, men det kunne vært bedre oppmøte. Dette er den fjerde “strategisamlingen”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Møte startet med at Inger Marie Aase orienterte om Prestegården og det den brukes til nå.

 Årsmøtet er satt.

Årsmøtet er satt.

Etter at årsmøtet var ferdig var det årets første strategimøte som stod på kartet. Det var noen saker som var meldt inn på forhånd, men her er det slik at saken tas opp direkte i møtet.
“Livsglede for eldre” ble nevnt og denne saken skal opp i Helse- og Sosialstyret i første møtet.
Omsorgsplan, arbeidet med dette er i gang og første del skal være ferdig før ferien.
Barnevern, Lindesnes kommune har ca 60 barn på et eller annet tiltak, det er ganske mye for en liten kommune som Lindesnes. Kommunen har omsorg for 26, snart 27 barn som gir kommunen en stor utgift. Dette sannsynliggjør økte budsjetter i Barnevern Sør.

Når det gjelder samhandlingsreformen ligger kommunen godt an, til nå har kommunen klart å håndtere dette.

Skolen i Vigmostad var også et tema, nå har skolen fått godkjenning som privat skole og hva vil det medføre. Det er fortsatt delte meninger om dette internt, saken settes opp i neste strategimøte.

Lindesnes Ungdomsskole og Nyplass skole var også et tema. Rektor har sluttet på ungdomsskolen, kan vi se på om det er mulig å “samordne” en del mellom disse to skolene. Det er jo ønskelig med en renovering av ungdomsskolen, bør en da se de to skolene mer under ett?

 Kveldsmaten er servert.

Kveldsmaten er servert.

Etter at møteviksomheten var over var det tid for litt kveldsmat, hjemmebakte “kladeiser” med pålegg smakte aldeles utmerket og den etterhvert tradisjonelle “blaudisen var også på plass.

Kake
 Kaffepause

Kaffepause

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**