Kommunestyregruppen

Introduksjon av Venstre sin kommunestyregruppe i Os

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Den nåværende kommunestyregruppen til Os Venstre består i dag av Jon Sivert Sundøy Rykkel og Terje Hatvik. Rykkel og Hatvik var begge nyvalg i 2011, da Venstre fikk 5,3 % av stemmene, hvilket var det beste valgresultatet siden 1983. Det er også første gang på 20 år at Os Venstre har inne mer enn én representant. De to siste periodene har Tore Rykkel vært Venstre sin representant i kommunestyret. Etter valget i 2011 inngikk Os Venstre et valgteknisk samarbeid med KrF som ga Venstre en representant i formannskapet.

Kommunestyregruppen til Venstre jobber aktivt for å ivareta interessene til innbyggerne i Os, og jobber intensivt for å få gjennomført det som står i valgprogrammet fra forrige valg.

Følgende representanter sitter i kommunestyret for Os Venstre i dag:

Jon Sivert Rykkel3

Foto: Tore Rykkel

Jon Sivert Sundøy Rykkel:

Rykkel var Os Venstre sin ordførerkandidat ved valget i 2011, og i en alder av 21 år var Rykkel den yngste toppkandidaten i kommunen. Rykkel studerer Økonomi og Administrasjon ved BI Bergen. Tidligere har han politisk erfaring gjennom Unge Venstre der han har sittet som vara til fylkesstyret i Hordaland, samt vært på opplæring i Oslo hos blant annet Trine Skei Grande og Odd Einar Dørum.

I tillegg til vervet sitt som kommunestyrerepresentant er Rykkel gruppeleder og formannskapsmedlem. Rykkel er også nestleder i lokallaget.

Terje Hatvik

Foto: Tore Rykkel

Terje Hatvik:

Terje Hatvik var Os Venstre siden andrekandidat ved valget i 2011. Han er befal i Forsvaret med en rekke utenlandsoppdrag. På lokalt plan er Hatvik aktiv i den lokale radioen, RadiOs. Hatvik har vært leder for Os Venstre de siste fire årene, og før dette var han styremedlem i en årrekke. Ved siden av stor lokal politisk erfaring har også Hatvik vært aktiv på fylkesnivå, senest som varamedlem for fylkesstyret.

Hatvik var i forrige periode medlem av kontrollutvalget. I tillegg til sitt verv som kommunestyrerepresentant er han er i dag vara til formannskapet.

Vararepresentanter:

Marie Melhagen

Glenn Erik Haugland

Tore Rykkel

Tommy Espeland

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**