Nittedal Venstre på fylkesårsmøte

Nittedal Venstre deltok med tre delegater på Akershus Venstres fylkesårsmøte på Holmen fjordhotell i Asker 9.-10.februar. — Et inspirerende møte der Venstres stortingsvalgprogram ble debattert. Jeg gleder meg til valgkampen, sier Nittedal Venstres valgkampleder Arve Pedersen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Akershus Venstres førstekandidat ved Stortingsvalget Abid Raja var flydd inn fra India, og presenterte Venstres politikk sammen med stortingsrepresentant Borghild Tenden fra Bærum. Venstres viktigste saker i valgkampen, regjeringssamarbeid og Nasjonal transportplan var blant temaene Raja og Tenden tok opp.

 Abid Raja er Akershus Venstres førstekandidat ved Stortingsvalget.

Abid Raja er Akershus Venstres førstekandidat ved Stortingsvalget.

Lokal framgang i Nittedal
Varaordfører Inge Solli var møteleder under lørdagens årsmøte, og utgjorde Nittedal Venstres delegasjon sammen med lokallagsleder Ingjerd Fjøsne og Arve Pedersen. — Vi kunne faktisk deltatt med 7 delegater fra Nittedal Venstre denne gang basert på antall betalende medlemmer og antall stemmer ved siste fylkestingsvalg. Det ville vært den tredje største delegasjonen etter Bærum og Asker, sier Inge Solli.

Påvirke Nittedals utvikling
Arve Pedersen meldte seg inn i Venstre etter at partiet gjorde et svært dårlig Stortingsvalg i 2009. — Jeg ble nominert på tredjeplass på kommunevalglisten i 2011, og kom dermed inn i kommunestyret. Jeg anbefaler flere av våre nye medlemmer å engasjere seg litt i lokalpolitikken. Det er mye spennende som skjer i Nittedal nå, og det er gøy å være med på å påvirke Nittedals utvikling, sier Arve Pedersen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**