Britt Giske Andersen. Andrekandidat til Stortingsvalget 2013

-Mine viktigste egenskaper er bredden i levd kunnskap gjennom mitt arbeid, spesielt innen reiselivet, et brennede engasjement for både fisk, turisme og politikk, i tillegg til den fortsatt tette kontakt med de vi skal representere som politikere, nemlig folket, sier Britt.
Se presentasjonen her og i menyen oppe til venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Britt Giske Andersen

Foto: Ove Paulsen

Britt Giske Andersen.
Stortingskandidat Møre og Romsdal Venstre 2013
Tredjekandidat

Britt er 46 år og fra øya Giske i Giske kommune. Hun er Møre og Romsdal Venstre sin 2. kandidat til Stortingsvalget 2013.

Britt har lang fartstid i yrkeslivet med bl.a. 8 år i Destinasjon Ålesund & Sunnmøre som avd.leder for turistkontoret og medlemsansvarlig for ca 170 bedrifter, og ellers en bred bakgrunn innen hotell og restaurant.
Hun arbeider idag på Atlanterhavsparken – Ålesund akvarium, som salgs – og produktutvikler.

Hun er aktiv kommunepolitiker i Giske i sin tredje periode og har hatt verv innen skole, helse, kultur og miljø. i tillegg til formannskap og lokallagsleder. I fylkessammenheng er hun vara til fylkestinget og Regional og Næring i tillegg til medlem i Miljøutvalget. Hun er også en av 8 direktevalgte medlemmer til Venstres landsstyre.

Mine viktigste egenskaper er bredden i levd kunnskap gjennom mitt arbeid, spesielt innen reiselivet, et brennede engasjement for både fisk, turisme og politikk, i tillegg til den fortsatt tette kontakt med de vi skal representere som politikere, nemlig folket.

Britt Giske Andersen – 97036026 – [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**