Olbjørn Kvernberg. Tredjekandidat til Stortingsvalget 2013

-Venstre sin politikk innenfor satsing på FoU og kompetanseutvikling, kombinert med fokus på grønne løsninger er spesielt viktig. Våre barns arbeidsplasser er ennå ikke skapt, og det er spesielt viktig å legge til rette for nyetablering av nye innovative bedrifter, sier Olbjørn. Se presentasjon her og i meny oppe til ventre på nettsida.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Olbjørn

Foto: 2011

Olbjørn Kvernberg
Stortingskandidat Møre og Romsdal Venstre 2013
Tredjekandidat

Romsdaling fra Eidsvåg i Nesset kommune, som etter 30 år i Trondheim og Oslo flyttet hjem igjen i 2005. Bor nå på Hjelset i Molde kommune. Utdannet ingeniør elektronikk og har jobbet i IT-bransjen siden 1981.

Er i dag daglig leder i Geogroup AS i Oslo, og har flere styreverv i IT-bransjen, samt en del lokale gründerbedrifter i Molde, Gjemnes og Nesset kommune.

Har siden 2007 vært aktiv kommunepolitiker i Molde, og er i dag leder av Plan — og Utviklingsutvalget og sitter i formannskapet.

Hans politiske engasjement er både lokalt og rikspolitisk. Han er spesielt opptatt av næringsutvikling lokalt med fokus på innovasjon og nye løsninger på gamle problemer.

Venstre sin politikk innenfor satsing på FoU og kompetanseutvikling, kombinert med fokus på grønne løsninger er spesielt viktig. Våre barns arbeidsplasser er ennå ikke skapt, og det er spesielt viktig å legge til rette for nyetablering av nye innovative bedrifter.

Skal vi sørge for at de som trenger det mest får den omsorg de fortjener, er vi avhengig av et sterkt næringsliv over hele landet, også etter at oljealderen er over.

Olbjørn Kvernberg – 91370899 — [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**