Pål Farstad. Førstekandidat til Stortingsvalget 2013

-Næringsutvikling, internasjonalisering, regionutvikling, samferdsel, utdanning, kultur og miljø er de fremste interessefeltene for meg. Gjennom jobb, styreverv og annet samfunnsengasjement, danner jeg meg en bra oversikt over utfordringer og muligheter lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt, sier Pål. Les hele presentasjonen nedenfor og i menyen oppe til evnstre på hjemmesida.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Pål Farstad

Foto: Silje England

Pål Farstad
Stortingskandidat Møre og Romsdal Venstre 2013
Førstekandidat

-Møre og Romsdal trenger en stortingsrepresentant fra Venstre, og Venstre trenger en representant fra Møre og Romsdal. Det skal bli en glede å representere et fylke spekket med kulturtilbud, kreativ grunderånd og skaperkraft i næringslivet.

Pål Farstad er fylkestingsrepresentant og medlem av bystyret i Kristiansund. Som fylkespolitiker sitter han i Utdanningsutvalget og Miljøutvalget. Som kommunepolitiker er han bl.a. leder av kommunens næringsutvalg.

Pål er adjunkt, utdannet fra Volda, Molde og Trondheim. Han er født på Sunnmøre i 1959, bor på Nordmøre, og kjenner fylket meget godt. I nesten hele sitt voksne liv har han arbeidet med nærings- og samfunnsutvikling som leder av organisasjoner og selskap. Først og fremst innen marin og maritim sektor, men også andre deler av næringslivet. Han er resultatorientert og gjennombruddshissig, og kan vise til gode resultat.

-Næringsutvikling, internasjonalisering, regionutvikling, samferdsel, utdanning, kultur og miljø er de fremste interessefeltene for meg. Gjennom jobb, styreverv og annet samfunnsengasjement, danner jeg meg en bra oversikt over utfordringer og muligheter lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Det er god ballast å ha med seg når jeg skal representere Møre og Romsdal og Venstre.

Pål Farstad — 95792546 — [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**