“Venstre trår til for Nordland”

Toppkandidat Arne Ivar Mikalsen inviterer alle gode venstre venner til å sykle sammen med han under Venstre-fanen i årets Midnattsolritt lørdag 8. juni 2013. Tempet er rolig og passe for de fleste med normal kondisjon og en sykkel. Les mer om rittet her: http://midnattsolrittet.no/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I tillegg til syklende mosjonister trenger vi noen supportere langs løypen – en heiagjeng og støttespillere for å bidra med mental energi til alle 🙂 og ekstra syneliggjøring av vår tilstedeværelse. Vi rigger til Venstre-teltet – så man står synlig, tørt og godt.

Etter rittet blir det sosial samvær med musikk, mat og drikke i målområdet for alle!

Venstre dekker påmeldingsavgiften på 399,- og alle som deltar får en Venstre profilert sykkelskjorte. Engangslisensen er personlig, så den må dere ordne og dekke selv.
Det blir felles påmelding, fristen for påmelding er mandag 1.april, dette gjelder også for supporterne. For de med lang kjørevei kan kjøregodtgjørelse/ transport kompensasjon diskuteres, ta kontakt.

Bli med på før-sommerens Venstrestrunt og folkehelse frambringende tiltak, og oppladningen til sen-sommerens kampanje “Venstre trår til for Nordland”.

La oss bevise at Venstre er Nordlands sprekeste parti!
Vi trenger DEG
– sammen utgjør vi en forskjell

Spørsmål rettes til rittkoordinator Terje Cruickshank 91391570.
Påmelding sendes til [email protected] innen 1.april, med følgende info:
Navn:
Født (år):
Mailadresse:
Mobil:
Rittdeltaker/ supporter:
Ant.fullførte ritt (tidl):
Type sykkel (hybrid, offroad, racer, vanlig dame/herresykkel, osv.):

Praktisk info følger etter påmelding.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**