Elvestuen gjestet Fredrikstad

NRK Østfold dekket Ola Elvestuens besøk i Fredrikstad 2. april. En engasjert Venstre-byråd la ut om temaer som byutvikling, miljø og den viktige jernbanesatsningen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Omlag 40 personer hadde møtt opp på Litteraturhuset for å høre på Elvestuen. Det åpne møtet i regi av Fredrikstad Venstre ga mange gode innspill og spørsmål fra salen. Litteraturhusets Roy Freddy Andersen ledet an i diskusjonen, og spurte en engasjert Elvestuen om Venstres arbeid i Oslo, fokus på god byutvikling, miljøtiltak i hovedstaden, kultur og andre temaer. Vi fikk mange gode innspill til situasjonen i Fredrikstad.

I forkant laget NRK Østfold denne reportasjen fra Litteraturhusets tak.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**