Pål Farstad møtte Molde Venstre og omegn

Blågrønn regjering etter valget ble hovedtema da førstekandidat Pål Farstad besøkte Molde Venstre. Lokallagene i området var også invitert, og Eide og Gjemnes Venstre møtte. Tredjekandidat til Stortingsvalget Olbjørn Kvernberg var initiativtaker sammen med sitt lokallag i Molde.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Pål Farstad besøker Molde Venstre

Foto: RH

Lokallagsleder Ola Betten startet møtet og introduserte noen magiske tall som er vel å huske på frem til valget; gode tall for Venstre fra flere kommuner i området i kommunevalget 2011.

Molde Venstre. Tall

Foto: RH

Pål Farstad holdt et engasjert innlegg som berørte regjeringsspørsmål og valgkampen fremover i fylket, med utgangspunkt i Stortingsprogrammet.

Det var gode diskusjoner og fin stemning. Særlig ble regjeringsspørsmålet drøftet. Venstre som sentrumsparti på borgerlig side er viktig å betone i debattene fremover, og regjeringsalternativet vårt er blågrønt.

Flere saker som angår Møre og Romsdal var oppe til debatt. Stor enighet om saklighet i diskusjonene, også der det kan være ulike syn.

Hvordan nå ulike velgergruppe var et tredje hovedtema. Velgerne som stemte på oss ved forrige kommunevalg ønsker vi også denne gang skal velge Venstre, og nye velgere som ser Venstre som sitt alternativ.

Møtet ble holdt i Rådhuset i Molde mandag kveld 29.04.13.

Pål og Olbjørn på møte i Molde Venstre

Foto: RH

Pål Farstad og Olbjørn Kvernberg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**