Vellykket Valgkamp-kickoff

Rogaland Venstre er denne valgkampen ekstra tidlig igang med skolering og planlegging til valgkampen. Omtrent 60 tillitsvalgte og frivillige i fylket var i helga samlet på Alanya restaurant på Valgkamp-kickoff.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Kjartan Alexander Lunde, Valgkamp-kickoff, Rogaland

Foto: Venstre

— Dette er en kjempegod gjeng. De er engasjerte og motiverte. Et sterkt Venstre trengs i norsk politikk for å dra landet i en mer liberal, grønn og fremtidsrettet retning. Vi er klare for å vinne valget i Rogaland, sier leder i Rogaland Venstre, Kjartan Alexander Lunde til Rogalands avis.

Les artikkel om helga i Rogalands Avis

Venstre-lederen varsler den mest omfattende valgkampen til Rogaland Venstre noensinne.

— Vi er tidlig i gang og har aldri tidligere vært så godt forberedt som vi er nå, fastslår Lunde.

Førstekandidaten, Iselin Nybø, er klar til å bli valgt inn på Stortinget. — Folk skal merke at Venstre blir større og sterkere for vi utgjør en forskjell når det kommer til viktige politikkområder som skole og forskning, miljø og klima og i velferdspolitikken, sier hun.

Rogaland Venstre, valgkamp-kickoff, Iselin Nybø, 100 dager
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**