Venstre best på psykisk helse

Psykologiforeningen mener Venstre har den beste planen på psykisk helse, mens Senterpartiet scorer dårligst.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Psykisk helse

Foto: Microsoft

Hva vil de politiske partiene gjøre med landets største helseutfordring – psykiske lidelser? spør Psykologiforeningen. De har gitt partiprogrammene til landets sju største partier terningkast på grunnlag av hva partiene mener skaper psykiske helseproblemer, og hvilke tiltak de foreslår for å løse dem på et tidlig stadium.

Venstre vinner
Psykologiforeningen gir Venstres program terningkast 5 og mest honnør etter gjennomgangen av partienes plan for forebygging og behandling av psykiske lidelser. Senterpartiet får stryk og terningkast 1, mens Frp får terningkast 2. Høyre, Arbeiderpartiet, KrF og SV ender alle på en firer.

— Veldig gledelig. Dette viser at vi har bredde i vår politikk, vi er rett og slett gode på mange områder, sier førstekandidat for Venstre i Rogaland, Iselin Nybø, til Aftenbladet

Les hele saken i Aftenbladet

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**