Jubileumsmøte

Hei alle medlemmer!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


I år er det 125 år siden stiftelsen av Orkdal Venstre. Dette skjedde på By Gård, og i anledning jubileet åpner Vibeke Ulvin igjen dørene for oss der. Alle medlemmer ønskes velkommen mandag 26. august kl. 19. Det vil bli historiske tilbakeblikk, enkel servering, og vi får besøk av vår stortingskandidat, Jon Gunnes. Siden det er bare to uker til stortingsvalget vil også dette bli et tema på møtet, kanskje kommer vi på noe lurt vi kan bidra med for å hjelpe Jon inn på tinget.

Vi vil gjerne vite omtrent hvor mange som kommer, derfor bes det om påmelding til undertegnede innen fredag 23. august.

Håper vi sees!

Mvh.
Hanne Kvernmo Rye
Leder Orkdal Venstre
Tlf.: 916 47 996

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**