Hans Antonsen i Tvedestrand

Førstekandidat Hans Antonsen har stor aktivitet i dagene fram mot valget, og nå var turen kommet til et besøk i Tvedestrand. Her fikk han besøke et utvalg interessante bedrifter, og fikk også tid til å motta noen gode råd om valgkamp fra Venstres siste stortingsrepresentant fra Aust-Agder, Øyvind Bjorvatn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Quickflange

Dagen begynte i næringshagen hos Otechos og Quickflange rett over gata. Han lot seg imponere over hva disse bedriftene har fått til, og hva slags planer de har framover. Quickflange har på ti år vokst fra en ide til en større bedrift med virksomhet over hele verden og stadig vekst. Det er imponerende at Tvedestrand er sentrum for en slik aktivitet. De klarer å komme seg inn på markedet med målrettet innsats og et godt og nyskapende produkt, og de viser at det er fullt mulig å ha svært interessante arbeidsplasser her lokalt.

Greenphones

Videre gikk turen til Greenphones. Den nystartede bedriften har allerede stor aktivitet med ressursvennlig virksomhet, reparasjon og gjenbruk av mobiltelefoner, ipader osv. Derfor fikke de også Tvedestrand Venstres miljøpris for 2013 (se egen sak).

CFDmarine

Deretter sto CFDmarine for tur. Dette er en bedrift som driver med numeriske strømningsanalyser, og store datamaskiner er utstyret som brukes. De har kunder over store deler av landet, og er nok et eksempel på at Tvedestrand er et perfekt sted å være plassert, fordi vi lever i dataalderen.
Etter bedriftsbesøkene fikk Hans en interessant samtale med tidligere stortingsrepresentant Øyvind Bjorvatn. Han fikk gode råd om å drive valgkamp, og en historisk innføring i hvordan tidligere valgkamper hadde foregått.
Før han forlot Tvedestrand, sto han sammen med lokale Venstrefolk på stand utenfor Grisen og møtte de lokale velgerne. Her var også gode råd å hente fra interesserte forbipasserende. Før flere oppgaver sto for tur andre steder, og et Tvedestrand i solskinn sa ham farvel for denne gangen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**