Valgstand på Hagan og Bjertnes vgs

Nittedal Venstre hadde valgstand på Hagan på torsdag, og med fire Venstrefolk samlet ble det tid til å snakke med mange forbipasserende i tillegg til å dele ut valgbrosjyrer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


– Vi snakket med folk om at Venstre vil ha en ambisiøs miljøpolitikk i en bågrønn regjering sammen ned KrF og Høyre, og at vi må bygge ut kollektivtilbudet her i Nittedal. Vi fikk mye støtte for vårt syn på å ikke ha karakterer i barneskolen og å beholde pappapermisjonen. Mange støttet oss også i synet på at vi ikke skal utvinne olje i Lofoten, Vesterålen og Senja. Dette er tre viktige punkter i Venstres program der vi er uenige med Høyre, sier varaordfører Inge Solli (V).

Nittedal Venstre på Hagan.

Foto: Nittedal Venstre

God Nittedal-skole
Venstrefolkene fikk flere tilbakemeldinger fra innbyggerne på at mye fungerer bra i Nittedalsskolen.
– Jeg er sikker på at det er svært mange i Nittedalsskolen som gjør en kjempejobb, og resultatene er stigende. Venstre vil heve statusen på læreryrket, og vi sier at å satse på lærerne er å satse på elevene. Kompetente lærere kombinert med et godt støtteapparat som kan løse konflikter og problemer elevene sliter med, vil gi både godt læringsresultat og læringsglede. Jeg er sikker på at dersom elevene trives på skolen så vil de lære mer, framholder Inge Solli.

Valgtorg på Bjertnes vgs
Unge Venstre deltok på valgstand på Bjertnes vgs fredag 23.august sammen med Nittedal Venstres Inge Solli og Ingjerd Fjøsne. Det var stor aktivitet, og alle de deltagende partiene forsøkte å argumentere for sine syn. Unge Venstres Simen Eriksen og Tord Hustveit skrøt av Bjertnes-elevenes engasjement, og syntes valgtorget ble gjennomført på en god måte. De var nesten tomme for Unge Venstre-brosjyrer etter to timer i Bjertnesaulaen. Mandag 26.august avholder Bjertnes vgs skolevalg.

Lørdag 24.august har Nittedal Venstre valgstand på Mosenteret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**