Venstre vil ha blågrønn regjering!

Venstre vil ha en blågrønn regjering med H, KrF og Venstre. Det er det regjeringsalternativet vi går til valg på. Et sterkt sentrum med et sterkt Venstre øker muligheten for gjennomslag for vår politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Hans Antonsen 2013

Blir det en borgerlig regjering, er det viktig at den er blågrønn og ikke mørkeblå. Det skjer kun hvis Venstre og KrF blir sterke nok til å delta og være med å legge premissene. Derfor er en stemme til Venstre den beste garanti for en miljøvennlig, framtidsrettet borgerlig politikk.

Venstre og KrF har listet opp en rekke punkter vi er enige om, som vi sammen vil jobbe med for at det skal bli regjeringens politikk. Dette er noen av dem:
– Vern av Lofoten Vesterålen og Senja.
– Forsert utbygging av jernbane.
– Et sterkt offentlig helsevesen, supplert av private og ideelle aktører.
– Oppfylle verdighetsgarantien for eldre.
– Forsatt pappaperm.
– Flere faglærte lærere framfor flere timer.
– Ingen karakterer i barneskolen.
– Beholde handlingsregelen.
– Grønn skattepolitikk.
– Mer human behandling av asylbarna.
– Bekjempe fattigdom nasjonalt og internasjonalt.
Venstre har ingen planer om å gå i regjering med FrP, for her ville nok lista med motsatt fortegn blitt atskillig lengre.

Etter et forvirrende oppslag i Aftenposten med feilaktig overskrift uten hold i virkeligheten, er det sådd tvil om Venstres strategi for regjeringssamarbeid. Oppslaget er gjengitt i mange av landets aviser. Det er synd at slike useriøse oppslag kritikkløst gjengis i hele media-Norge, og det er synd et det gir et galt bilde av Venstres strategi, som har ligget fast hele tiden.

Strategien gjentas og understrekes av partiet med partileder Trine Skei Grande i spissen og av Venstres førstekandidat i Aust-Agder, Hans Antonsen: Venstre vil ha en blågrønn regjering!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**