Oppmuntret busspassasjerer

Venstre ville gi en liten oppmuntring til de som reiser kollektivt. Onsdag morgen var medlemmer i Tvedestrand Venstre på plass ved bussholdeplassen med boller, grønne epler og kaffe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Bussaksjon

Passasjerer på vei inn i og ut av bussen ble stoppet og tilbudt hjemmebakte boller, med beskjed om at Venstre ville gi en liten oppmuntring til de som reiser kollektivt. Og det var bare glade, fornøyde ansikter å se.
Gode kollektivtilbud er helt nødvendig hvis vi skal få ned personbiltransporten. Flere mennesker i buss og tog gir færre biler på veiene, mindre utslipp og redusert behov for stadig nye, kostbare veiutbygginger. Med økende transportbehov, mener Venstre det mest fornuftige er en kraftig satsing på jernbane langs kysten der folk bor, og med høyfartsstandard. Det vil gi kort reisetid på lange avstander, men reisetiden mellom byene vil også gå ned. Planlegging av kystjernbane må starte nå!
Mens vi venter på toget, må vi sørge for at busstilbudet blir enda bedre: Flere avganger i rushtida, bedre tilbud til utkantene, punktlighet og sikkerhet.

Bussaksjon
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**