Slo eit slag for Pål på Tinget!

Haram Venstre stilte på stand under HaNo-dagane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Kristan og Ole Johan.

Kristan og Ole Johan.

Pål Farstad

Pål Farstad
Foto: Øivind Leren

No er det få dagar igjen til valet, og fortsatt er det fleire som ikkje heilt har bestemt seg for kva parti dei vil røyste på. Då er det flott å kunne møte folk og fortelle kva vi i Venstre står for. Venstre sin førstekandidat Pål Farstad er for tida på vippen til å få eit direktemandat til Stortinget jf. enkelte målingar, så vi står på no i innspurten for å overtyde dei siste tvilerane om å røyste på han. Farstad bur no i Kristiansund, men han vaks opp i Ålesund og har røter frå Ulla og Lepsøya. Han har ved fleire anledningar vist si støtte til Nordøyvegen, og har vitja Haram fleire gongar gjennom valkampen. Les meir om han her.

Sentrrumskameratar.

Sentrrumskameratar.

På spørsmål om regjeringsalternativ etter valet er allereie to ting avklart: Borgarlig fleirtal gir borgarleg regjering, og Venstre går ikkje inn i eit regjeringssamarbeid utan Krf.

Les òg:
•Venstre vil ha Nordøyvegen!
•Dørum og Farstad vitja Brattvåg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**