Dobling i Harstad!

Harstad Venstre har all grunn til å være fornøyde med resultatene valgdagen! Mens de fleste partiene har møtt motgang, dobler Venstre antall stemmer i Harstad! Det medførte jubel på Venstres valgvake.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

venstrelogo

Foto: venstre

“Harstad Venstre har fullført en valgkamp hvor vi selv mener vi har vært mer synlig i bybildet og i lokalavisa enn på mange år, og mer spesielt – vi har vært synlig med flere. Det er vi stolte av;” skriver lokallagsleder Maria Serafia Fjellstad i en pressemelding. Det er dette vi idag ser resultatene av når den endelige valgprotokollen kunne signeres. Mens vi ved valget i 2009 oppnådde 249 stemmer; som da utgjorde 2% – har vi ved dette valget fått 519 stemmer; nå 3.9%. Harstad Venstre er med det strålende fornøyde, og brukte valgvaken på å oppsummere valgkampen, rose hverandre og i sær Harstad Unge Venstre for en formidabel innsats.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**