Vikanholmen Vest vedtatt. Venstre stemte imot

Da saken om utvidelse av Vikanholmen Vest ble behandlet i Plan- og bygningsrådet 16.01.14, stemte Venstre sin representant imot utvidelse, sammen med KrF og én representant fra FrP. Utvidelse ble vedtatt mot 3 stemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Ragnhild Helseth (V), repr. i Plan- og bygningsrådet

Ragnhild Helseth (V), repr. i Plan- og bygningsrådet
Foto: Frida Strømme

Venstre har hele tiden siden saken første gang kom opp vært imot denne utvidelsen, med begrunnelse at utvidelse vestover vil gi ytterligere belastning på helse og bomiljø for befolkningen i denne bydelen på Nordlandet i Kristiansund. Se Tidens Krav Oppslag 16.01.14 og TK.TV Se sending 16.01.14

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**