Programdebatten: Visjoner for Eidsvoll?

Eidsvoll Venstre vil invitere både innbyggere, foreninger, idrettslag og fagforeninger til å delta i utformingen av partiets program for neste valgperiode, skriver lokallagets leder Knut Bakkehaug i et innlegg i EUB i dag. Les innlegget her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Visjoner for Eidsvoll?

Grunnlovens vugge. Det moderne Norges fødested. Rikt på kulturminner, og vakker natur. Der barn og ungdom skal vokse opp, og eldre nyte alderdommen. Kulturlivet skal gi en åndelig dimensjon og avveksling fra hverdagens tredemølle. Gründere kunne det vært flere av. Jorden holdes heldigvis i hevd. Tross trusler om at drabantbyer er bedre enn kornaks som vaier i vinden. Utfordringene står i kø. Voksesmertene merkes. De folkevalgte er stadig bakpå, mens administrasjonen får skylden og ansvaret for alt som ikke skinner like fint som løftene.

Eidsvold Venstres program 2011 - 2015

Foto: Venstre

Et program skal utformes. 2015 — 2019 er perioden som skal formes. Men visjonene vi vil tegne skal gå langt forbi. Utløpsdatoen er bare et blad i kalenderen. Vi er liberale og radikale. Du for sjansen til å bli med. Visjonene for fremtidens Eidsvoll. Hvordan komme i forkant av utfordringene, istedenfor stadig å løpe halsende etter? Vi vil ikke stanse i motbakkene, men stå på bakketoppen og hilse utfordringene velkommen. Vi er klare til å ta imot dere!

Du skal få være med! Innbyggere, foreninger, idrettslag og fagforeninger. Alle får invitasjon. Før vi skriver programmet, kan du komme med dine innspill og forslag. Vi kan ikke love at alt kommer med. Programmet skal tross alt utformes med Venstres liberale ideologi som plattform. Men alt som kommer vil bli tatt på alvor. Ta kontakt, send tanker og forslag. Invitér oss gjerne på besøk. Kontaktinformasjon finner du på vår hjemmeside, https://www.venstre.no/akershus/eidsvoll Sammen kan vi utforme visjonene for Eidsvoll. Tar du utfordringen?

Knut Bakkehaug,
Leder Eidsvoll Venstre

Du kan lese det nåværende programmet her.

Du kan sende epost til lokallaget med forslag og innspill i programprosessen på denne epostadressen:

[email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**