Vellykket Liberal kafé

Historiens første liberale kafe i Fredrikstad ble arrangert 12. februar på Litteraturhuset. Temaet State of Human Rights engasjerte omlag 25 fremmøtte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Liberal kafe er et nytt tiltak i regi av Fredrikstad Venstre. Vi vil at kafeen skal være en møteplass; et sted for diskusjoner, refleksjoner, og forhåpentligvis ny kunnskap. Skal man engasjere seg i samfunnet, er jo nettopp kunnskap viktig, og det står sentral for oss i Venstre.

Liberal kafe i Fredrikstad

Foto: Trond Svandal

Denne første kvelden var det menneskerettighetene som var i fokus. En engasjert Bjørn Engesland fra Den norske helsingforskomite innledet om tilstanden rundt i verden i dag, og publikum lot seg engasjere. Den påfølgende dialog mellom Engesland og kveldens vert, Venstres Per Elling Braseth-Ellingsen, ledet an til spørsmål fra salen og en god diskusjon om de viktige, og store menneskerettighetsutfordringene vi står overfor.

Vi er veldig fornøyd med denne første kafeen. Oppmøtet var bra, og vi mener Fredrikstad har behov for et forum som dette nå skal bli. Fredrikstad Venstre ønsker å yte vårt til det, på tverst av partigrenser og meninger.

Neste kafe arrangeres 9. april, og da er friheten og frihetens politikk tema.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**