Liberalt lesestoff

Venstres medlemsblad Liberal inneholder mye interessant lesestoff for engasjerte mennesker. Her finner du tidligere utgivelser i pdf-utgave.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Liberal 0313

Foto: Venstre

Venstres medlemsblad, Liberal, har et opplag på ca. 10.000 og sendes til Venstres medlemmer. Bladets ansvarlige redaktør er generalsekretær Trond Enger og Kjartan Almenning er for tiden redaktør for bladet.

Følg denne lenken for å lese Liberal.

I det siste nummeret av bladet kan du mellom annet bli bedre kjent med Venstres nye stortingsgruppe og lese flere artikler om de utfordringer og etiske dilemmaer som kommer opp når menneskerettigheter står på agendaen. Menneskerettigheter blir hovedsak på Venstres landsmøte til våren.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**