Hva vil du med Venstre? Fortell oss din visjon for Bærum 2015 – 2019

Dialogmøte med Bærum Venstre og stortingsrepresentant for Akershus, Abid Raja.

Torsdag 20. mars 2014 kl 18:00 – 21:00. Foajescenen, Bærum Kulturhus, Sandvika.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Abid Q. Raja, 1. kandidat til stortingsvalget 2013 for Akershus Venstre.

Foto: Silje England Garshol

Bærum Venstre vil gjerne ha innspill fra medlemmer, potensielle medlemmer og velgere om hvilke områder vi bør fokusere på i tiden frem mot kommunevalget i 2015. Vi inviterer derfor alle interesserte til et dialogmøte ved Bærum Kulturhus i Sandvika.

Abid Raja vil fortelle litt om hva Venstre har fått til på Stortinget i “vippeposisjon” og hvordan dette har vært. Deretter vil Bærum Venstres kommunestyrerepresentanter fortelle litt om hva vi har fått til på hvert av kjerneområdene denne perioden, og oppfordre til dialog om hva vi bør fokusere på i neste periode.

Velkommen skal du være

Styret i Bærum Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**