Ny leder i Tromsø Venstre

På det ekstraordinære årsmøtet 25. mars ble Erik Iversen valgt som ny leder i Tromsø Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Iversen etterfølger Irene Dahl, som på fylkesårsmøtet i februar ble valgt som ny leder i Troms Venstre.

Erik Iversen er 23 år og opprinnelig fra Trondheim. Han studerer juss på UiT, og har der vært medlem i Studentparlamentet og dets kontrollkomité. Iversen har tidligere vært medlem i styret til Studentsamskipnaden i Tromsø, og fra 2012 til 2013 leder av Troms Unge Venstre. Han ble valgt inn i styret i Tromsø Venstre ved årsmøtet i januar, og er medlem i partiets programkomité.

– Jeg er veldig glad for å ha fått tillit fra årsmøtet til å lede organisasjonen fremover. Det er få andre lokallagsledere i Venstre som er så unge, men jeg ser frem til å jobbe sammen med de andre i styret.

Etter det ekstraordinære årsmøtet ble det arrangert medlemsmøte om samferdselspolitikk. Både programkomiteen og nominasjonskomiteen arbeider for å lage utkast til valgliste og partiprogram i løpet av 2014.

– Stortingsvalget viste oss at Venstre i Tromsø har gode muligheter til å få større oppslutning enn vi fikk ved siste kommunevalg. Vi skal bygge organisasjonen frem mot kommunevalget, og målet må være flere kommunestyrerepresentanter enn i dag, sier han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**