Frihetens politikk

Selveste 9. april inviterte Fredrikstad Venstre til sin andre liberale kafe. Tema var friheten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Nesten 60 personer fant veien innom kafeen på Litteraturhuset. Temaet for kvelden var selveste frihetsbegrepet. Den første som innledet om dette var professor Hans Christian Garmann Johnsen fra Universitetet i Agder. Han tok oss med inn i filosofiens og begrepenes verden.

Venstres leder Trine Skei Grande la deretter ut om Venstre frihetsbegrep, og Venstres ideologiske fundament. Sammen med kunstner og poet Bror Wyller ble de to innlederne intervjuet av Tony Alexander, og et ivrig publikum fikk rikelig anledning til å stille de tre spørsmål.

Neste Liberale kafe arrangeres på Verdens miljødag 5. juni. Temaet da er om klimakampen er en menneskerettighetskamp. Alle er hjertelig velkomne tilbake.

liberal kafe frstad garmann johnsen

Foto: trond svandal

Liberal kafe frstad trine

Foto: trond svandal

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**