Abid Q. Raja besøker sykkelbyen Mosjøen

Torsdag 26. Juni 2014 kommer Abid Q. Raja, Stortingsrepresentant for Venstre og 2. nestleder i Transport- og kommunikasjonskomiteen til Mosjøen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Abid

Foto: Venstre

På programmet står blant annet omvisningen på Mosjøen lufthavn Kjærstad, et møte med politimesteren, Mosjøen næringsforening, diverse orienteringer om planer for nytt fengsel i Mosjøen, knutepunkt Helgeland og selvsagt sykkelbyen Mosjøen. Raja, som er kjent som en meget aktiv sportsmann og glad i å sykle, vil også bli invitert til en liten sykkeltur gjennom den flotte Sjøgata, som huser den største samlingen av bevarte trehus i Nord-Norge.

-Vi i Vefsn Venstre er veldig glade for at Abid Raja kunne prioritere et besøk i Mosjøen sier lokallagslederen for Venstre, Carola Karl Urvik i en pressemelding. For oss er det enormt viktig å kunne vise fram vår flotte kommune, men vi skal selvsagt også informere om utfordringene vi har i Vefsn slik at Stortingsrepresentanten får dannet seg et bilde for å se hvordan han kan bidra fra Stortinget.

Raja ser meget frem til besøket i Vefsn opplyser han i en tekstmelding til lokallagslederen. Under lunsjpausen på Vikgården vil det bli mulighet for ham å høre om lokalmattradisjon så vel som litt historie om Vefsn Venstre, et av de eldste Venstrelag i landet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**