Velkommen til lokalpolitisk nettverk lørdag 20. september 2014

Lørdag 20. september er det tid for en ny dag med lokalpolitisk nettverk på Alanya resturant i Stavanger sentrum. Lokalpolitisk nettverk er Venstres skolering for folkevalgte, tillitsvalgte og medlemmer som har et ønske om å bli mer aktive.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Rogaland Venstre, landsmøte 2013

Foto: Jo Straube

Formålet med samlingen er å blant annet å sikre at våre politikere er trygge på vår egen politikk og mer synlige, samt å sikre en bevisst strategi bak det daglige arbeidet i lokallaget.

Stortingsrepresentant i Helse- og omsorgskomiteen Ketil Kjenseth kommer. Han vil delta sammen med flere andre rutinerte talere.

Hvor lenge varer det?
Programmet for dagen har en ramme fra 10:30 — 18:00, med påfølgende middag for de som har anledning til det. Se programmet for dagen

Påmelding
Påmeldingsfristen er til og med onsdag 17. september

Klikk her for gratis påmelding

Barnepassing
For deltakere på LPN, som har behov for barnevakt, kan vi tilby barnevakt fra 10.30 og frem til lunsj. Barnet spiser med oss. Barnevakt videre frem til klokka 17.00

Vi bruker barnevakter som har lang erfaring med pass av barn. Barna vil bli tatt med på barnemuseet, barnebiblioteket samt på en koselig bytur. NB! Gjelder bare for barn som er bleiefrie.

Hvem kan reise?
Vi håper at alle gruppeledere og lokallagsledere kommer på samlingen. Og vi håper alle lokallagene stiller med mange av dem som vil være aktive i valgkampen 2015.

Overnatting
Trenger du overnatting? Vi spanderer overnatting for alle som kommer langveisfra til Stavanger. Vi ber om at overnattingsbehov meldes tilbake snarest og senest innen 12. september. Overnatting er hovedsakelig lagt opp som et tilbud fra lørdag til søndag for de med lang reisevei.

Reise
Vi har ikke stort budsjett for helga, men vi dekker reisekostnader etter billigste reisemåte for de som kommer langveisfra. Husk å ta vare på eventuelle kvitteringer fra reisen.

Mediekonkurransen
Alle deltakere tar med seg et oppslag fra lokalavisen. Det beste oppslaget lokallaget har hatt siden forrige LPN (mars). Nettoppslag er OK. Oppslaga blir vurdert av VHO, de tre beste blir presenterte og stemt over i plenum.
Lokallaget som vinner får 2000,- kroner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**