Inntrykk, uttrykk og avtrykk av samtaler om vårt skattekammer i Tana, naturen

Tana Venstre fikk et oppløftende besøk fra hovedorganisasjonen. På to hektiske dager håper vi at vår stortingsrepresentant fra Toten tar med seg innspill og inntrykk fra Finnmarksturen til Stortinget og vi fikk diskutert blandt annet Tanabefolkningens vidde, fjell, land og vann

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


En Stortingsrepresentant uten basic kunnskaper om hva som er selve livet for svært mange finnmarkinger i samtlige kommuner i fylket vårt – er ingen god Stortingsrepresentant for Finnmark.
Sporty gjort var det, av Venstres hovedorganisasjon samt Ola Elvestuen selv å ta denne utfordringen! To dager stappfull med politikk er over for Tana Venstre i denne omgang, men nå har vi også fått ny giv og har stor tro på at moderpartiet vårt kommer til å jobbe for flere saker i det store vakre fylket vårt som står med mange utfordringer

Evaluering av Fefo, Tanaelva med bielver, fjordfiske, kvoter, utmarkshøsting, gjengrodd natur, siktrydding, fiskevann, ladestasjoner for elbiler, vernebegreper, bo og leve i distriktene,folkehelse, laksesenter, samisk historie og kommunevalg 2015 var noen av temaene som ble tatt opp og som det vil jobbes videre med.

Tana fiskeforvaltning(TF) og Aage Solbakk(historiker forfatter og elvesame) var også å møtte Venstres mann som nok dro tilbake til stortinget med mye påfyll av informasjon og kunnskap om Tana

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**