Kjør trikk med Ullern Venstre

Ta søndagturen med en Venstre-trikk 9. november.


Søndag 9. november inviterer Ullern Venstre medlemmer, potensielle medlemmer og nysgjerrige til en politisk trikketur. Møt opp ved trikkesløyfa på Skøyen, Hovfaret 3 klokken 13, og bli med på tur med Ullern Venstres styre og våre folkevalgte: BU-representantene Liv H. Wiborg og Bent Erik Bakken og vår mann i bystyret, Odd Einar Dørum. Vi har også invitert andre Venstre-folk: Stortingsrepresentant Ola Elvestuen, leder i Oslo Venstre, Espen Ophaug og Venstre-aktivister fra andre bydelsslag. Det blir mulighet til å diskutere små og store politiske spørsmål, komme med innspill til de lokale prosessene med bydelslagets listestillings- og programarbeid, og til å si din mening om Oslo Venstres program og bystyreliste, og ikke minst bli kjent med Venstre-folk i Ullern og resten av Oslo.

Alle som møter opp får være med, men for å gi en liten indikasjon, meld deg gjerne på facebook-arrangementet, eller send en e-post eller SMS (908 38 177).

Blåtrikk, motorvogn 193 og tilhenger 178 ved trikkesløyfa på Skøyen 1915

Blåtrikk, motorvogn 193 og tilhenger 178 ved trikkesløyfa på Skøyen 1915
Foto: Ukjent

Trikken er både et symbol for den nære menneskelige byen og et virkemiddel for å få den til. Trikken er et effektivt transportmiddel hvor relativt små investeringer gir et transportsystem med høy kapasitet. Men trikken er også et transportmiddel på en menneskelig skala, en sentral del av infrastrukturen i Kardemomme by. Selv uten sitteplass på taket, er trikken et hyggelig, bevegelig byrom. Man kommer fort fram, men ikke så fort at man ikke kan følge med på hvor man er. Man kan nyte turen og det kan skje spontane møter. Vi inviterer til en tur uten noe bestemt mål, en runde som kan vise oss Oslos mangfold. I løpet av omtrent en time tar vi turen via Solli plass, over Rådhusplassen via Stortorvet over Grünerløkka og opp til Grefsen stasjon, og returnerer ned Trondheimsveien via Stortorvet, Stortingsgata og Drammensveien.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**